Triatló Olímpic

Natació: Els triatletes fareu 1 volta de 1.5 km.por la badia de Port de Palma. La sortida i arribada serà en aquesta zona, degudament senyalitzat amb boies, amb piragües, zòdiacs i embarcacions dela Creu Roja que vetllaran per la seguretat dels participants.

T1 Natació-ciclisme: A l’acabar la natació, i entrar a boxes per agafar la bicicleta, tindreu una caixa a la vostra disposició per a poder deixar tot el material de natació, i poder canviar-vos amb el material de Ciclisme. Després podreu agafar la bici i començar el sector ciclista per realitzar els 40 quilòmetres.

Ciclisme: El circuit constarà de 4 voltes de 10 quilòmetres completant 40 km en un circuit a passeig marítim del port de Palma.El sector ciclista estarà tancat completament a l’trànsit. El triatleta haurà de respectar en tot moment les normes de circulació, respectant en tot moment el circular per la seva dreta.

T2 Ciclisme-cursa a peu: A l’acabar el sector ciclista, haureu entrar a boxes i deixar la bicicleta al mateix lloc de recollida. No us podeu treure el casc fins a haver deixat la bicicleta a la seva lugar.Podréis agafar les sabatilles de running en la vostra caixa, i començar el sector de carrera, de 10 quilòmetres.

Carrera: La cursa a peu constarà de 2 voltes per completar la distància total de 10 quilòmetres. Hi haurà un avituallament cada 2,5 quilòmetres, aproximadamente.El recorregut comprèn en part tot el passeig marítim. A cada volta passareu per un control de Xip per comptabilitzar les voltes. A l’completar la segona volta us haureu de desviar cap línia de META per acabar el Triatló.