Reglament

 1. El Club Marató Mallorca i Elitechip, organitzen el Peugeot PSA Retail Port de Palma Triatló 2021 patrocinat per la Fundació Mallorca Turisme, previst per al proper dia 5 de setembre de 2021 a les 9:00 hores. L’esdeveniment serà coordinat i produït per Elitechip, i amb la Direcció Tècnica del Club Marató Mallorca. Aquesta prova és la continuació del projecte de Triatló que cada any recorre els carrers del Port de Palma, amb una altra denominació, i compta amb el Patrocini de la Fundació Mallorca Turisme.
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és Captura-de-pantalla-2020-09-14-a-las-16.57.10.png

2. La prova consisteix en un Triatló de distància Olímpica, Sprint i Supersprint amb les següents distàncies:

 • 9h. Olímpica: Natació 1.500 m – Ciclisme: 40 km -: 10 km
 • 10: 30h. Sprint: Natació 750 m – Ciclisme: 20 km -: 5 km
 • 10: 45h. Super-sprint: Natació 350 m – Ciclisme: 10 km – Carrera: 2.5 km

3. La inscripció es realitzarà a través de la pàgina web www.elitechip.net a partir de l’dia 21 de febrer de 2021 i finalitza el 3 de setembre de 2021 a les 21.00 hores.

3.1.Todo atleta que no tingui un xip groc (ChampionChip My-Laps) haurà de llogar un (3 €).

3.2.Els atletes que no estiguin federats a la Federació de Triatló hauran de contractar una assegurança d’un dia per poder participar (6 €). Els participants per equips que no estiguin federats hauran de pagar la llicència d’un dia per a cada un dels seus components (4 € per participant no federat) La inscripció a la prova és personal i intransferible i suposa l’acceptació de l’reglament i de tots els seus articles . Cada participant pren part de la prova sota la seva responsabilitat i disposa d’una condició física i domini tècnic suficient per afrontar-la.

3.3. De l’1 de març a l’31 de juliol, els preus s’incrementaran 10 € per a totes les distàncies. De l’1 d’agost a el 31 d’agost el preu s’incrementarà 6 € per a la distància olímpica i 3 per la distància esprint i supersrpint. En el cas dels relleus el preu s’incrementa en 10 €. A partir del 1 de setembre els preus s’incrementaran 6 € en distància olímpica i 4 per a la distància esprint i supersrpint, en el cas dels relleus el preu s’incrementa en 10 €. Per descomptes per a clubs enviar mail a web@elitechip.net, i s’enviaran bons descompte sempre que es compleixin els requisits. La inscripció a la prova és personal i intransferible i suposa l’acceptació de l’reglament i de tots els seus articles. Cada participant pren part de la prova sota la seva responsabilitat i disposa d’una condició física i domini tècnic suficient per afrontar-la.

 1. La inscripció a la prova dóna dret a la participació en la prova, dorsal, casquet de natació, samarreta o obsequi commemoratiu, medalla de finisher i avituallament durant i després de la prova.
 2. Els participants pel fet d’inscriure, cedeixen a l’organització els drets d’imatge i sons que es recullin durant l’esdeveniment per a la promoció o difusió del mateix.
 3. Els participants accepten amb el reglament l’ús i tractament de les seves dades personals per rebre informació especifica de la prova, els seus patrocinadors, i tot el relacionat amb aquest esdeveniment esportiu i les seves posteriors edicions.
 4. En el cas que per meteorologia adversa o altres factors no es pugui disputar les distàncies previstes, l’organització durà a terme una altra prova alternativa d’acord amb els jutges de la mateixa.
 1. La prova serà cronometrada amb el sistema de xips de My Laps, per la qual cosa haurà de portar el xip al turmell amb un velcro que facilitarà l’organització en cas de no tenir un de propi. No portar el xip durant la Prova serà motiu de desqualificació i no sortir a les classificacions.
 2. La recollida de dorsals es realitzarà el dia 4 en horari a determinar en el concessionari oficial Peugeot PSA Retail Palma – C / Aragon. S’establiran horaris per als diferents dorsals per evitar la algomeración de participants. No es permetran recollides de dorsals el dia de la prova.
 3. En el tram ciclista de la prova estarà permès el drafting (anar a roda). No estarà permès l’ús de bicicletes contrarellotge ni l’ús de acoblaments.
 4. Només s’admetran cancel·lacions a la prova als atletes inscrits que ho comuniquin abans de el 23 d’agost de 2021 el mail info@elitechip.net. La devolució de l’import serà de el 75% de l’import pagat per la inscripció.
 5. Qualsevol atleta que vulgui fer una reclamació haurà de presentar-la per escrit amb una fiança de 50 euros perquè sigui admesa a tràmit. La fiança només serà retornada en el cas que aquesta reclamació sigui favorable a l’reclamant.